Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (4.36 secunde)
n-as putea s-o descriu cu precizie, dar e ceva negativ in orice caz, insist sa precizez urmatoarele: am primit pe e-mail de la o tanti, un e-mail despre Columbeanu.
Cred insa ca imaginile publicate in Daily Mail nu vor contribui prea mult la schimbarea stilului de viata pe care l-am adoptat si il perfectionam - morbid - in fiecare zi. ... Un pom, un fir de iarba intre blocuri e tot ce lipseste.
De atunci, viata noastra se desfasoara - cand eu sunt in Insulele Canare, cand sotul meu e la Tokyo si vorbim cel putin o data - de doua ori pe zi. ... Va trimiteti e-mail-uri atunci cand sunteti departe unul de altul?
Hackerii au furat adresele de e-mail a peste 200 de milioane de utilizatori Twitter si le-au postat pe un forum online de hacking, potrivit Reuters si The Guardian.
Nici infrastructura Americii nu e tocmai buna. ... Or, acestea presupun prezenta periodica in tara a unor personalitati din SUA, care sa inspire si sa coordoneze astfel de actiuni nu prin mail ori facebook, ci aici, la fata locului.
Nici infrastructura Americii nu e tocmai buna. ... Or, acestea presupun prezenta periodica in tara a unor personalitati din SUA, care sa inspire si sa coordoneze astfel de actiuni nu prin mail ori facebook, ci aici, la fata locului.
"E adevarat, nu prea sunt multumita de punerea in practica a masurilor.
In perioada mentionata, pagina de Internet a Ministerului Economiei si Finantelor, portalul ANAF si serviciile de mail vor functiona cu intermitente.
"Referitor la e-mail-ul prin care ne-ati semnalat anumite probleme aparute intre un client si un IFN, Banca Nationala a Romaniei nu poate interveni in relatia client - IFN si, de aceea, nu va putem raspunde celor cinci intrebari.
Oare de cati procurori e nevoie sa faca un hard sa functioneze?". ... Drama e ca acum nu mai au bani nici s-o repare, nici s-o strice si mai rau. ... el a fost lasat fara calculator, fara telefon, fara e-mail si izolat de colegi.
Ministerul britanic al Apararii a fost nevoit sa suspende site-ul Fortelor navale regale dupa ce a fost atacat de un hacker roman, informeaza "Daily Mail".
Inca de cand a aparut in spatiul online, acum patru ani, site-ul a gazduit o gama larga de materiale secrete, de la procedurile standard din tabara Delta, Guantanamo Bay, la e-mailurile "Climategate" de la Universitatea din Anglia de Est, pana la continutul personal al contului de Yahoo!
O biblioteca e o investitie de spatiu care nu merita, odata cu lansarea ebook-urilor", spune el. ... "Nu e nicio diferenta fata de cartea tiparita, poti citi ore intregi", spune tanarul.
accesul la retelele sociale, jocurile online, navigarea online, accesul la YouTube si alte servicii de streaming online, downloadarea de aplicatii, accesul la mail, servicii online, utilizarea Skype si multe altele.
Unul poate fi observat in orasul Jacksonville, din Texas, iar celalalt deasupra hotelului Sky City Casino din Acoma Pueblo (New Mexico), scrie Daily Mail.
Un articol publicat recent in Daily Mail a prezentat cele mai frecvente probleme de sanatate cu care se infrunta jucatorii de Pokemon:
el ofera utilizatorilor sai o multitudine de informatii si servicii precum e-mail, www, FTP, Gazduire web (web hosting) si multe altele, unele dintre ele fiind numai contra cost.
021 - 316.96.94, 021 - 316.88.94 Fax: 021 - 316.88.93 Mobil: 0723.653.313 E-mail: [email protected]
Mi-e frica de moarte. ... Mi-e frica de moarte.
APEL CATRE CALARASENI Fac pe aceasta cale un Apel prietenesc la toti cei care detin fotografii de ieri si de azi din Calarasi, reprezentand cladiri sau aspecte din diferite domenii de activitate (economie-cultura-sport-personalitati) sa mi le trimita in format digital (scanate sau fotocopiate), la urmatoarea adresa de mail:
google-analytics.com